diumenge, 1 de novembre del 2009

BCN snow show


La neu arriba a Barcelona

Abans de que la neu arribi a les muntanyes aquesta arribarà a la ciutat, el Barcelona Snow Show serà un espectacle digne del marc on es durà a terme, l'Estadi Olímpic Lluís Companys i al contrari que d'altres proves d'aquest estil dutes a terme a llocs com la plaça Roja de Moscou o de l'Estadi Olímpic de Munich aquest no serà només una exhibició sino que la prova de surf de neu serà puntuable per a la Copa del Món FIS en l'especialitat de Big Air, tal com assenyalava el president de la RFEDI Eduardo Roldán: "No es tracta d'una exhibició, es tracta d'una competició real, importantíssima".

Les proves de surf de neu i freeski es duran a terme el dissabte 7 i el diumenge 8 de novembre i juntament amb aquestes hi haurà tota una sèrie d'activitats paral.leles i una zona comercial que podría considerar-se com el substitut de l'antiga fira Nivalia tristament desapareguda del nostre calendari. A l'espectacle s'hi sumaran vora uns 50 expositors del món de la neu entre botigues, estacions d'esquí, oficines de turisme, agències de viatges, etc.

El Big Air més gran d'Europa

Al Barcelona Snow Show serem testimonis directes del més gran Big Air d'Europa, 35 metres d'alçada, 6 dies de muntatge i 4 per desmuntar-lo, 400 tones de ferro, 220 tones de neu produïdes per Polar Snow mitjançant un sistema que barreja aigua i aire amb nitrògen líquid són algunes de les fredes xifres que es mouran per aquest gran espectacle. La prestigiosa empresa Nüssli serà l'encarregada del muntatge de l'estructura metàl,lica que suportarà l'espectacle.

Aquesta prova comptarà amb el patrocini de diverses entitats públiques com ara l'Ajuntament de Barcelona, La Molina que aprofitarà l'event per donar a conèixer els propers Campionats del Món de 2011, Turisme de Catalunya, Secretaría General de l'Esport i estarà organitzat per Seven Marketing.

Els preus de les entrades seràn de 18 euros per l'abonament per als dos dies, 15 per dissabte i 6 nomes per assistir-hi el diumenge i es podran adquirir al ServiCaixa, el Corte Inglés p Tick Tack Ticket.