diumenge, 8 de febrer del 2009

INFO


Des del Torelló Esquí Club i del Snowboard Torelló, hem preparat diferents activitats pel final de temporada tot esperant que les gaudiu conjuntament amb nosaltres.

El proper 15 de Febrer es durà a terme la festa de final de cursets al Bar del pla de Masella la qual constarà d’una xocolatada amb coca coincidint amb el lliurament de diplomes als alumnes de part dels seus monitors.

El dia 1 de Març es disputarà la tradicional cursa del Torelló Esquí Club que constarà d’un Eslàlom Gegant a dues mànigues tant d’esquí com de surf de neu. Ja tenim les inscripcions obertes, quan vulgueu podeu passar pel club a apuntar-vos.

Com ja és costum després de la Cursa dinarem al Restaurant del Pla de Masella, el preu del dinar és de 14€ i començarà a 1/4 de 3 de la tarda aproximadament. Hi hauran quatre menús a escollir:

-MENÚ 1: BOTIFARRA, AMANIDA, TRUITA DE PATATES I PERNIL DOLÇ.

-MENÚ 4: BISTEC, OU FERRAT, AMANIDA I PATATES.

-MENÚ 5: ESCALOPA DE LLOM, AMANIDA, XAMPINYONS I PATATES.

- MENÚ 9: BOTIFARRA, OU FERRAT, AMANIDA I PATATES.

Pa, vi, aigua, refresc i cafè inclosos al preu del menú.

Tanmateix us recordem que el 31 de març finalitza el plaç d’entrega de les fotos del concurs fotogràfic. El tema com cada any es LA NEU i el premi és un pack de 6 forfets per la temporada següent a la Masella.

Per últim us informem que el dissabte el 28 de Març es disputarà el sisè trofeu llevantada entre surferos i palilleros, aquest any esperem que l’àrbitre no influeixi en el resultat, i que el dia 4 d’abril, si no hi ha canvi de data, farem el sopar social.

LA JUNTA